dimecres, 25 de novembre del 2009

Descripció del carrer on visc

El carrer on visc es diu Carrer Aragó.
El carrer on visc es un carrer una mica llarg però en la cantonada on vic jo hi han tres blocs més el meu és el de la dreta ,abaix del pis tinc una agencía de viatges, un bar sota , en front tinc un mecànic , una botiga de “xuxes”que es diu “los 100 duros”, al costat del mecànic hi ha 2 blocs , un locutori. Si tirem ,cap,dalt, està la Caixa Laietana , una cafetería que es diu Xavier.

El carrer on visc em dóna una mica de ràbia perquè hi ha una mena de baixada , que cada dissabte com quasi tots els veïns van a comprar , tots paren el cotxe per descarregar la compra i no deixen passar als altres cotxes , ens tirem com un quart d’hora esperant.

El carrer on visc té els tres blocs junts i el de la cantonada de l’esquerra és el que pitjor està conservat , el meu i el del mitj són els que millors conservats estan ,perquè els demés li falten una o dos capes de pintura o arreglar-lo una mica ,perquè estan fets pols.Lesllums dels fanals no van molt bé , de 10 fanals van 5 o 6 no van molt bé .El meu carrer a mi no m’agragda molt , perquè es una mica sorollós sobretot quan hih ha partits de futbol, ja que tinc un bar sota meu .Quan marquen un gol , sescolta gol! I fa molt de xivarri .



Andrea A

1 comentari:

  1. Suficient
    Falten els adjectius. Hi ha errades ortogràfiques i tipogràfiques, l'hauries hagut de repassar una mica més.

    ResponElimina