dijous, 12 de novembre del 2009

El Meu Carrer: St. Agustí

El meu carrer, carrer de Sant Agustí, és un dels carrers “afluents” de la riera de Premià; esta bastant a prop de l’estació. Està compost absolutament per cases, no hi ha cap bloc de pisos, grans o cap tipus de comunitats, ni similars.

Hi ha un pàrquing, però cap més sortida per a cotxes o altres vehicles, això significa que a casi tot el carrer hi ha una “barrera” impenetrable de cotxes, per la qual és difícil passar. Jo visc al número vint-i-u, la que crec que no s'ha de destacar, no tenim una casa peculiar, ni sorollosa... La que trobo més peculiar és la mes nova de totes, la qual han volgut fer-la moderna, i l’única cosa que han fet ha estat, destacar i “trencar” la cadena dels apagats colors del carrer(verds, blaus, blancs, grisos...)(a part, també trobo que s’han “passat” i els hi ha quedat fatal).

Un altra casa a destacar, no és per res del “físic” d’aquesta, si no, per que la finestra que dóna al carrer, és la de l'habitació de la filla adolescent de la família, i l’únic que fa, es ficar el volum de la música al màxim i contaminar acústicament el carrer (aquesta casa la trobaríeu fàcilment, l’únic que has de fer, és fixar-te d’on ve aquesta música una mica “infernal”).




Marc P.

1 comentari: