dimecres, 4 de novembre del 2009

Passeig de Circumval·lació 1

Jo visc al passeig de Circumval.lació, aquest carrer està al barri Banyera o més reconegut pel barri del cementiri.
El carrer comença en la carretera de Premià de Dalt i acaba en  al carrer de la plaça ,el carrer on visc és molt silenciós perquè tota la gent del carrer son avis.

En el carrer  hi ha: dos voreres una mica amples amb els quadradets de tota la vida , hi ha 4 fanals, cases i més cases, passa cada mitja hora un autobús de color vermell, una cabina de telèfon mig trencada que cada 3 dies està trencada i triguen 2 setmanes en arreglar-la. A la paret de l’edifici on visc està una mica grafiat, una claveguera incrustada en el terra que no s’obre ni que hi taladressin a sobre , aparquen a tot arreu cotxes que quasi sempre aparquen en el carrer on no es pot  aparcar i unes brosses que mai s’omplen .

El  més que m’ agrada del carrer on visc é que hi ha un parc nou on entrem a jugar a futbol , hi ha un bar que es diu Can Gaixes allà és on el meu pare va a veure el futbol i on vaig conèixer una nena i ara som molts amics. La mesquita s’omple casi 3 hores. El millor és que si et passa alguna cosa tens l’ambulatori , pels costats són cases molt rares hi ha una que és triangular , hi ha un stop que  quasi ningú no el respecte , hi ha un parc per als gossos que en el mig del parc hi ha un camp de entrenament fisic es molt “xulo” anar-hi però si aconsegueixes esquivar els vidres i les “caques”dels gossos. En el carrer fa molta calor perquè no hi ha un sol arbre i al costat hi ha el cementiri .


I així és el passeig de Circumval·lació.

Nil S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada