dilluns, 30 de novembre del 2009

Text descriptiu del meu carrer

Visc al Passatge Martí Rosell. Està situat dos carrers més amunt de la policia local, on hi han uns blocs blaus bastant alts. Jo visc en aquests blocs, la veritat és que m’agrada molt on estic ara, de tant tranquil que és la majoria del temps m’avorreixo.


Vaig venir a viure aquí fa uns quatre mesos, he tingut la sort que el meu carrer és molt tranquil, també és llarg i estret, però no està gens malament. Normalment costa molt trobar aparcament, ja que està molt ple sobre dos quarts de vuit del vespre, l’hora que sol arribar normalment la meva mare de la feina. Al final del meu carrer hi ha un parc que fa cantonada, és més o menys petit, però és divertit, està tot ple de sorra, no hi ha ni rastre de gespa. Fa poc han inaugurat una petita escola d’anglès, que és just a la cantonada del meu carrer.

L’avantatge que tinc és que des de la finestra de la meva habitació veig les casetes amb el seu hort, i a més a més veig l’ hivernacle que hi ha. Només he de baixar dos carrers per estar al centre del poble, és a dir a la Gran Via, on trobo de tot, les sabateries, les botigues de roba, els supermercats, els bancs, etc. Des de la finestra de la cuina puc veure les muntanyes, també puc veure les cases o torretes, i puc saber si fa un bon dia o no. L’ambient del meu carrer és molt bo, és tranquil, gens violent, pacífic, silenciós, amè, acollidor, etc. L’olor que fa el meu carrer és a escombraries, perquè al costat del parc, hi ha uns contenidors d’escombraries.

La veritat és que estic molt contenta don visc ara, perquè com ja he dit és tranquil i això a mi m’agrada molt, també de ser així és avorrit, però prefereixo que sigui un carrer més aviat avorrit, que violent. Espero no haver de canviar de pis una altra vegada, dels tres en què he estat aquest és el que més m’agrada.

Lídia F.

2 comentaris:

  1. Ja tenies un excel·lent. És una bona nova tenir el text publicat. Però...podries pensar un títol més atractiu????

    ResponElimina
  2. Què tal aquest : Passatge Martí Rossell, un carrer veritablament tranquil.

    ??

    ResponElimina