dijous, 17 de desembre del 2009

EL CARRER ON VISC: EL BARRI CAN MARESME

El carrer on visc no és gaire llarg ni massa curt ,no és estret però tampóc ample, no esta modernissat ni molt menys antiquat ,és una mica lleig però no tant ,és una mica bonic .Al costat esquerre hi han dos blocs, en el costat dret hi ha una casa on viuen uns amícs , també hi ha un parking ,entrant al carrer hi ha un hivernader que és molt gran, l’altre costat del meu bloc hi ha unes finques .
L’HORT I EL PÀRKING: ha vegades el meu barri és molt transitat perquè venen persones a treballar als horts i deixen els seus cotxes al parking .
L’HIVERNADER: hi ha persones que treballen a l’hivernader ,que són llatines, Asiàtics , Africans etc.
Venen a treballar molt aviat ,treballen fins a molt tard .
LES FINQUES: l’altre costat del meu bloc on visc hi ha unes finques que es diuen les fínques de VILA CÁCA ,tinc amics que viuen en les finques , encara no les han acabat però quan les acabin podré entrar ,encara no ens deixen entrar , perquè estan en construcció.
LA CASA DELS AMICS: la casa del meu amic es molt gran , bonica , i és de color blanca ,encara li queden dos anys als seus pares per acabar de pagar l’hipoteca.
Les persones del bloc on visc tots els nois ens coneixem i cadascú vivím en un pis a dalt d’un altre i tots vivím en el segon exemple: 12, 22, 32 etc. Sempre ens reunim tots els caps de setmanes ,per jugar a qualsevol joc de futbol per exemple: a penaltis, una classificatoria com hi han tan arbres juguem a les porteries etc.
En el quart pis viu una avia que el seu nét la bé a veure cada cap de setmana , la gent del barri es molt agradable , això es tot el que puc dir d’aquest barri .

Sebastián

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada