dimecres, 28 d’abril del 2010

El meu carrer i la cosa que ha passat

Xiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!, Ni no ni no ni no ni no!!,ua ua ua ua ua ua ua!
Estava a casa meva i vaig sentir aquell soroll que venia de fora,em vaig treure el cap al balcò de la meva casa i vaig veure que al final del meu carrer hi havia foc a una casa i vaig veure la nena cridant foc foc foc foc i que estava plorant va venir l’ambulància i a la nena li van venir els bombers a per ella ...
I la nena va sortir plorant pel el por que tenia . Es va encendre la casa perquè a sota d’aquesta casa i el comptador de la llum i va explotar i va comenzar a sortir foc . Jo estava a la meva casa tan tranqui-la i vaig sentir aquests sorolls i em vaig espantar perquè tot el carrer el carrer es va apagar i jo també està veient la tele i va apagar tota la casa de cop. I es va tirar una setmana per arreglar el comptador de la llum.


La veïna Laura es va perdre l’acció perquè estava treballant i quant vindre estava la nena i els pares al carrer i ens va preguntar què hi havia passat.
La Laura ès amb el cabell marrò i el ulls de color verds, la Laura ès molt simpàtica te ajuda a tot i es molt bona noia i quan en tingut alguna baralla amb ella sempre ens ha vingut a perdonar-nos.

Carla M.

3 comentaris:

  1. OSCAR JIMENEZ (desfasaoh!)9 de desembre del 2010, a les 16:35

    carla al principio pareces una loca (rogelia), no pero esta bien echa la redaccion felicidades!!!! PEPE

    ResponElimina