dimarts, 20 d’abril del 2010

Els tres nois

Una vegada tres nois estaven jugant en una plaça que hi ha en el carrer Doctor Fleming. Un es deia David,  un altre Andres i Lucas. La pilota va sortir al passadís que hi ha a l`esquerre de la plaça. En David i en Lucas van anar a buscar la pilota al passadís, quan l'Andres escolta un soroll. Aaaaaaaaaaaa!!Andres espantat va corrent a la policia que estava patrullant en aquesta zona.


-Policia ayuda!
-Que passa noi?
-Un borratxo ha atrapat els meus amics.
-On estan.
-A la plaça.

La policía va corrent al passadís quas es sent bum bum.-La policía surt amb els dos nois.
-Operador necessitem un ambulància al carrer Doctor fleming.
Llavors un noi gran entra als xinos per robar quan la policia se n'adona, el detenen per robar.La policia es troba que el lladre ha escapat perquè s`ha oblidat d`ell.

Desprès de 20 anys, David és mecànic; Lucas és amo de tres locals de roba en Barcelona i tambè ha acabat la terapia mental que el metge li va aconsellar. Andres és tecnic d`ordinadors. Jo en Jordi Puig sóc policia local. Tot això, aquesta històrìa en va fer veure que la policia ajuda la gent. El policia que va disparar ja estat jubilat i el seu company tambè.El noi que estava robant ha tingut que fer 300 hores comunitàries ajudant als obrers o els escombriaires. L'alcalde va perdre les elecions per deixar que un policia matés un civil per poder salvar a un nen quan podia negociar amb el segrestador. L'adrogueria va tancar per crisis i el borratxo ès va recuperar del cop de volta, després de sortir de la presó va ser assassinat per un altre borratxo a la Gran Via.

1 comentari:

  1. Ja t'hauràs fixat que no acompleixes les principals característiques que eren obligatòries.
    Abans de publicar-l, he hagut de revisar moltes errades. T'haguessis pogut prendre la molèstia de revisar BÉ el que m'envies.

    ResponElimina