dijous, 25 de novembre del 2010

Carrer camp de mar : un carrer de bars

El meu carrer es diu Camp de mar. És el carrer que comunica Premià de mar amb Vilassar de mar pels camps. És un carrer llarg, ample i enrevessat,  perquè hi ha uns carrers interiors que també es diuen així . El meu carrer és molt popular a Premià , ja que està ple de bars petits i grans : la Brisa el o el “Rafa” com tothom el coneix , Sant Cokret el  Italià , el Racó de camp de mar ,el “poc a foc” i el “gallego”. La veritat és que no sé ben bé com es diu aquest últim bar , però com que el propietari és gallec, tota la gent li diu així. El meu bar preferit és la “La brisa” perquè el Rafa
fa uns entrepans pel matí boníssims, uns calamars daurats els caps de setmana i unes patates braves a l’estiu que són per llepar-se els dits!
En el meu carrer podem trobar unes quantes papereres grises i no molt grans, hi ha 4 contenidors i tres papereres soterrades. M’agrada molt veure com el camió ve a buscar la brossa pudenta i aixeca el contenidor de sota terra.
El millor que té el meu bonic carrer és que al fons podem veure el mar. Al final del carrer es troba el pas soterrani per poder anar a la platja més ampla i més poblada de Premià.
Com a tot carrer trobem fanals llargs i lluminosos. Jo visc a una casa, però hi han edificis  alts.
M’agrada moltíssim viure al meu esplèndid carrer!
joan b

2 comentaris:

  1. Jo ja conec aquest carrer i de veritat es que es super xulo perquè en un costat tens el mar i en l'altre tens els instituts i es clar quan tens que anar a l'institut et pots llevar més tard. Ah!! no ens oblidem que es un carrer molt nou. Però tampoc ens oblidem d'una altra cosa i bastant important, es que es un carrer bastant curt, però a pesar d'això es molt "guay".

    Luca Fernàndez

    ResponElimina
  2. Fantàstica redacció.

    A veure quan tenim la imatge...

    ResponElimina