dimarts, 2 de novembre del 2010

Carrer Capitans de Mar, un mar d’estudiants

Hola, em dic Ester i visc al carrer Capitans de Mar. És un carrer llarg, estret i bonic. Jo us parlaré només de la part on visc, que és des de la Guàrdia civil, fins carrer Ramon Penyafort.

A la banda esquerra de casa meva, hi ha dos abocadors: un de gris i un altre d’orgànic. Una mica més lluny hi ha el de paper, el de plàstic i el de vidre, que són alts, grans i acolorits. La sort és que tinc els abocadors molt a prop per tirar les deixalles, la mala sort es que els abocadors desprenen un aroma no gaire agradable. Davant de la porta del meu pàrquing comunitari hi ha un clavegueram reixat que per sort, no fa gaire pudor.

A la dreta de la meva casa, hi ha la caserna de la Guàrdia civil. És de totxanes, alt i molt gran i té uns vidres gegants. No hi ha excrements de gossos normalment, però la majoria dels veïns tenen gats i estan per tot arreu. La veritat és que són cadells, i són tots diferents, no n’hi ha dos d’iguals.

A banda i banda del carrer hi ha arbres robustos, frondosos i alts. A més a més, tot el veïnat té un arbre a casa seva, a casa meva, per exemple, tenim una gran olivera i una petita sica (palmera).

Pel meu carrer, passen molts estudiants dels instituts Cristòfol Ferrer i Serra de Marina. Jo estudio en el Cristòfol Ferrer, juntament amb el meu germà, i quan estem a casa, per les grans finestres del menjador es veuen tots el estudiants que passen pel davant.
En el meu carrer no hi ha bancs, al menys en el tram que jo estic descrivint, encara que tenint la casa tan a prop dels instituts, tampoc no els utilitzaria.

Les cases de davant de la meva són totes blanques i tenen una piscina comunitària, mentre que nosaltres no en tenim. A l’estiu fan enveja però no hi podem fer res.
A la dreta, a part de la caserna de la Guardia Civil, també hi ha la gran riera. Jo no hi he baixat mai però veig a molta gent jove baixar per fer-se veure i el dia que plogui, a veure com surten abans de que l’aigua se l’emporti.

El meu carrer és tan bonic, que hi van rodar unes escenes de la sèrie “Gavilanes”, i jo vaig veure el rodatge.

4 comentaris: