dimarts, 2 de novembre del 2010

CARRER DE LA MERCÈ, UN CARRER VARIABLE

El carrer de la Mercè m’agrada molt perquè és un carrer llarg i tranquil i a la vegada un carrer comercial.

Al mig del carrer hi ha com un tipus de centre comercial. Aquesta part del carrer, la comercial, està a l’esquerra meva. Davant de casa meva hi ha l’escola de primària ``Sant Cristòfol´´. La part comercial hi ha botigues forns i quioscs. També hi ha un``CAP´´ de salut. Al costat de l’escola hi ha un magnífic parc on hi ha tobogans, trampolins i gronxadors. En aquest parc van sempre els nens i nenes ansiosos per jugar allà desprès de un llarg dia d’escola. Ara fa poc van inaugurar una interessant biblioteca, que m’aniràper consultar coses. Al costat de casa meva hi ha dues perruqueries , una és musulmana i l’altra és espanyola , jo he anat a les dues i he sortit molt content.

També hi ha una botiga de bicicletes bona, allà et poden arreglar la bicicleta, comprar bicicletes o comprar accessoris com, per exemple, cascs, uniformes i llums per les bicicletes, entre altres coses.

Si teniu l’ocasió d’anar alguna vegada al carrer de la Mercè veniu, hi ha coses molt interessants , ja veureu que si veniu us ho passareu molt bé. Sortireu contents. I aquest és el carrer on visc, un carrer variant.

1 comentari: