dimecres, 3 de novembre del 2010

Carrer Enric Granados, un eix del poble.

El meu carrer se l’ha anomenat amb el nom d’un músic, pianista i compositor català molt important.

Està situata al mig del poble, és paral·lel a la Gran Via i va des de la carretera de Premià de Mar a la carretera de Vilassar de Dalt, on acaba amb uns dels pocs semàfors del poble.És molt llarg, i travessa tot el poble paral·lelament al mar.

És un del carrers que forma part del nou nucli urbà construït els anys seixanta i esta envoltat d’edificis alts de vivendes, per aquest motiu es un carrer ombrívol.

L’enlluernament del carrer és antic i precari.La xarxa elèctrica encara és aèria, si fos soterrada seria més segur, còmode, pràctic, bonic i estèticament modern.

També és un carrer que forma part de centre comercial del poble.És un carrer que té les voreres estretes i amb pilones a ambdós costat i els cotxes aparquen a la dreta.

Està transitat per molts cotxes i persones. Només és d’un sentit ¡, direcció Mataró. Té moltes botigues: carnisseries, peixataries, drogueries, perruqueries, supermercats, fruiteries, forns de pa, bars, merceries, botigues de llaminadures, d’electònica, d’electrodomèstics, de roba, de joguines,...

Per desgràcia, és un carrer brut ja que el terra està ple de:caques de gos, cigarretes, xiclets, paperts, bosses de patates, bosses de súper,...

Per finalitzar, com que és un carrer important cada any passa la cavalcada de reis, el correfoc de festa major, la cursa a pèl i la rua de carnestoltes.
 
Carla L.

1 comentari: