dimarts, 2 de novembre del 2010

Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, el carrer més complet

El meu carrer, el carrer Mossèn Jacint Verdaguer, no és un carrer molt important, no té ni comissària de la policia local, tampoc té grans supermercats, no és gegant, ni té places, però per mi és el carrer més complet de Premià de Mar perquè és el carrer que va d’extrem a extrem de Premià , on es poden veure els camps de conreu que estan entre poble i poble.
 
Per començar, el meu carrer predomina per les figures normals d’un carrer, senyals rodones, quadrades, blocs d’edificis alts. Situat al mig de Premià, també té moltes i variades diferents botigues que van com a comprar, joieries, galeries d’art, restaurants, sabateries, batigues de roba, col·legis, el mercat municipal… El carrer en si té la carretera en mig i les dues voreres al costat, predomina el color gris, les llums estan penjades fixades als edificis, no es pot veure el cel Blau perquè els edificis són molt alts, depèn de quines zones son cases adossades o blocs de pisos de comunitat, el carrer es composa pel mercat municipal, és bonic, elegant i pintat d’un color lila, també per l’altre banda el col·legi sant Cristòfol, i dona al col·legi del dofí. 

Per continuar parlarem de les desgràcies, perquè el carrer més llarg de Premià, haura de tenir més coses bones, però mes desgràcies. El carrer està ple d’accidents de transit, però lleus, perquè hi han molts creuaments, també hi ha hagut molts incendis, es calculen 6 incendis per tram, un carrer explosiu. Finalment, el carrer té molta intensitat de tràfic i el carrer més habitat de Premià de Mar, amb permís de la Gran Via, la gegant. Mossèn Jacint Verdaguer, el carrer més complet.

Eduard

3 comentaris: