dimarts, 2 de novembre del 2010

Carrer Osona un carrer molt saludable


Em dic Jordi i visc al carrer Osona de Premià de mar. El meu carrer és curt, bonic, tranquil, està bastant net i està aprop del mar. Al meu carrer hi ha dos edificis molt importants, la Creu Roja i el Cram (centre recuperació animals marins) i tant a la dreta com a l’esquerra hi han curves.
El meu carrer és com els altres, no té res d’anormal, bé, es pot dir una mica diferent perquè té set palmeres i això no es troba sempre en els carrers. On jo visc hi han tres blocs de pisos, a cada bloc hi ha quatre plantes i cada planta té dos apartaments.
Ara us parlaré de la Creu Roja:
La Creu Roja està per atendre’ns a l’estiu. Abans era també un lloc on aparcaven els bombers. Recordo que de petit em deixaven pujar al cotxe de bombers i fins i tot tocar la sirena. Amb els anys van deixar de venir a l’estiu els bombers i van començar a aparcar les ambulàncies durant tot l’any. La gent era diferent, també em parlaven però no em deixaven pujar ni res, bé, què hi farem…
La Creu Roja sempre ha sigut i serà per l’ajut a persones, com el Cram que també hi és al meu carrer però en comptes d’ajudar a persones ajuden a animals del mar com tortugues marines i un cop fins i tot un dofí ferit. Quan es recuperen ho anuncien i els fan una despedida. Aquest és el treball del Cram, ajudar a animals i tornar-los al mar per estar amb la seva família o manada.

3 comentaris: