dimarts, 2 de novembre del 2010

Carrer pilar, un món de diversió

Jo visc al Carrer Pilar, visc en una casa. El carrer Pilar és molt llarg, en el meu carrer hi ha botigues, bars i places, i fa molt poc van començar unes obres per arreglar un tram de carrer.

En el meu carrer també hi ha una placa on ara han fet una construcció per la gent que estigui sense feina, la plaça és molt gran, allà hi va molta gent i molts nens petits a jugar i a passar-s'ho bé. També hi ha una llar d'infants on les mares deixen els seus fills perquè s'entretinguin i aprenguin.


Jo crec que el carrer Pilar està molt ben fet, perquè hi ha una plaça, arbres i botigues encara que les botigues no són ni elegants, exclusives i boniques fan servei al carrer.
Jo crec que és un dels carrers més llargs de tot el poble a part de la Gran Via però què hi farem no passa res a mi ja m’agrada on jo visc i m'és ben igual.

En el carrer Pilar també ja un forn de pa, jo sempre vaig a comprar el pa allà és molt bo aquell pa, aquell forn a mi em porta bastants records perquè quan era petit i anava a comprar el pa em la meva mare sempre em donaven alguna cosa.

Crec que el carrer Pilar és un carrer on hi viu molta gent de molta classe, musulmans, palestins i catòlics però no té res a veure si la gent es porta bé amb tu i no fa cap mal al carrer, encara que a vegades on han passat moltes coses, fa uns quants anys hi va haver-hi un incendi que no va provocar morts ni ferits, però tots ens vam preocupar perquè podria haver estat pitjor, va ser terrible però ningú no se'n recorda. També ha passat la marató del poble pel carrer Pilar, va ser molt emocionant tota la gent animant , va ser increïble.

1 comentari: