dijous, 22 d’octubre del 2015

EL CARRER COMERCIAL

Visc a Premià de Mar, al carrer d’Enric Granados. 
El meu carrer és molt llarg i ample, va des de la carretera de Premià de Dalt fins la riera del Barri Cotet.

 A cada cantonada del carrer hi ha testos molt grossos amb arbres. Disposem d'aparcaments de cotxes i de motos, zones blaves i de càrrega i descàrrega. Tenim contenidors d’escombraries normals i reciclables: de paper, de cartró, d’envasos de plàstic, orgànics i de vidre. Podem comprar a moltes botigues: de roba, d’esports, dos grans supermercats, d’animals, de congelats, un forn de pa petit, una tintoreria, de joguines, una merceria, una drogueria, una fruiteria, una peixateria, una farmàcia, diversos bancs... 
Al costat de casa meva hi ha una administració de loteria, l’any passat va tocar un tercer premi de Nadal. Van venir diverses televisions a gravar. Davant de casa hi ha una perruqueria força gran i al llarg del carrer en trobem tres més. 
La majoria d’edificis són pisos. Al costat de la carretera de Vilassar de Dalt hi ha una zona de cafeteries i restaurants. En front d’ells gaudim d’un parc infantil molt gran on hi han tobogans, gronxadors, bancs, una font i molts fanals que il•luminen molt a la nit. Aquí es troba el museu Romà. 
Davant del Condis hi ha una zona verda amb molts arbres i bancs per seure i un altre parc infantil, on jugava quan era petita. És un carrer molt alegre perquè sempre hi ha gent i dues vegades a l’any es fa el “Shopping Night”. 
 Aviat posaran els llums de Nadal per engalanar el carrer.

Cristina Márquez Vila  1r C

1 comentari: