divendres, 23 d’octubre del 2015

El carrer curt

Visc al carrer València, un carrer que està a la part de dalt de Premià de Mar, al límit amb Premià de Dalt. És el carrer de sota del Camí del Mig, quedant paral·lel a ell.
És un carrer no gaire llarg format per dues illes de cases. L’extrem oest del carrer és limitat per la Carretera de Vilassar de Dalt, l’extrem est el limita el Torrent de Santa Anna i pràcticament pel centre és tallat pel carrer Girona. Aquests carrers són molt més llargs que el carrer València i en ells hi ha moltes més botigues.
En el carrer València hi ha un estanc on venen tot tipus de tabacs i una botiga d’administració i de lloguers de finques, anomenada “Finques Far” que té un cartell groc amb lletres blaves. També hi ha un bar, anomenat “Bar València” i al seu costat hi ha el Centre Cívic del Barri Cotet, on fan llargues partides de cartes, tallers de costura i d’altres activitats. Abans hi havia una botiga de teles, però fa poc més de mig any que la van tancar.
Els cotxes estan aparcats a la banda esquerra del carrer. El fet que hi ha dos garatges amb les línies grogues dels guals pintades al davant de la porta i places d’aparcament destinades a minusvàlids dificulta el fet que puguis aparcar amb facilitat.
La major part dels edificis del carrer són alts, tenen uns quatre o cinc pisos  d’alçària, tot i que també hi ha algun edifici més nou que és més baix.
Com que el carrer no és molt ample i els edificis no són baixos el carrer no és gaire lluminós, però a les darreres hores del dia els rajos de sol hi entren il·luminant les flors dels balcons.
 

Pol Vilà Piñol (1r C)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada