dijous, 13 de maig del 2010

Festa al carrer Lourdes

En el carrer Lourdes, es va celebrar una festa molt especial, i jo crec que serà la millor festa de Premià de Mar.



Tot va començar amb la preparació . Estava ja tot planejat i van donar aquesta llista a les persones que vivien en el carrer:



* Homes i dones cuiners/eres que preparin pastissos, coques i menjars d’aquest tipus.
* Els que tinguin objectes de festes que les portin per guarnir.
* Que tots portin els seus millors discos, que el jurat decidira quins posar per la festa



Tots estaven molt il·lusionats, aleshores tothom va començar a fer tot el que posava a la llista i en quatre o cinc (no m'enrecordo bé) ja va estar llesta, la festa vull dir.



Al cap d’uns dies la gent de tota Premià es va entregar el full de la festa. Van escollir com a jurat de música, tots aquells que han sigut els millors en la seva feina. Van planejar que pel final portarien dos dels millors cantants del món: la Beyoncé i la Lady Gaga. Tots pensaven que era impossible que vinguessin però van donar una sorpresa.



Quan ja va arribar el dia de la festa o com ho diuen “la revetlla” tothom estava molt impacient, la gent es va portar el menjar de casa seva, per exemple: una truita o entrepà de truita, entrepans vegetals, etc. Tots estaven gaudint d’aquesta festa: la música, l'ambient i veure que tothom estava present el feia anims de diversió. Però totes les festes tenen el seu final i... de cop es va sentir una veu que deia:

-On aneu tots? La festa encara no Ha acabaaaaaaaaaaat!!! Doneu una forta, no una fortissíma benvinguda a la Beyoncé i la Lady Gaga!

Tots es van girar i van aplaudir com uns bojos. Primer van cantar les dues cançons que fan en duet: “Videophone” i “Telephone”, després van cantar en ordre els seus últims discs, “I am… Sasha Fierce” de la Beyoncé i “The Fame Monster” de la Lady Gaga.

Ara us parlaré de després de la festa. La gent no parava de comentar i comentar la festa, fins i tot la Beyoncé i la Lady Gaga es van quedar una estoneta per firmar autografs. Molta gent va decidir juntar-se per celebrar una altre festa com aquesta pero encara millor. Dit i fet van fer la van fer millor i la gent encara volia més i més. Al CAP d'uns dies la gent que va decidir crear-la van dir:

-Aquesta gent s’ha tornat aDdicta a les postres festes!

-Tinc una idea…

La idea va ser que farien la pitjor festa de la història per tal de que no vulguin més festes i com són tan horribles no volen més. La gent estava molt impacient per la proxima festa i la pobra gent es va decebre. La idea va ser un éxit. Però ells van escriure tot el que va passar i van donar en conclusió que Premià de Mar estava de festa en el carrer de Lourdes

Alejandro G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada