dilluns, 9 de novembre del 2009

El meu carrer , un lloc per enamorar-se

El carrer Unió és paral·lel al mar comença en el carrer l’Eixample, finalitza en la carretera de Vilassar de Dalt. És paral·lel amb el carrer Gran Via pel vessant de la muntanya, pel vessant del mar és paral·lel amb diversos carrers, començant pel carrer del l’Eixample: Carrer Esperança, Pompeu Fabra, Apel·les Mestres. Creuen els carrers; L’Eixample, Nord, Joan Prim, d’Elisenda de Montcada, Ramon Llull, carretera de Vilassar de Dalt.
El tram comprès entre el carrer l’Eixample, carrer Esperança hi ha diversos comerços, un petit pàrquing, té una il·luminació normal, els carrers són estrets tant com per circular com per als vianants, solament és pot estacionar en un costat del carrer.
El tram comprès entre el carrer Nord, Joan Prim hi ha una plaça de gran aforament (Plaça dels Països Catalans), un parc al costat de la muntanya, costat de la platja hi ha una fàbrica, tant el parc com el carrer no estan molt il·luminats, és estreta per a circular, també per als vianants. Solament es pot estacionar en un costat del carrer.
El tram comprès entre Joan Prim, Elisenda de Montcada hi ha una plaça (plaça de la Lió), diversos bars, fleca. Blocs de pisos a ambdós costats. Carrer ample tant com per a la circulació com els vianants, es pot estacionar en ambdós costats. Poc il·luminat.
El tram comprès entre Elisenda de Montcada, Ramon Llull, hi ha un parell de locals. En el costat de la platja hi ha construïdes cases, en el costat de la muntanya hi ha blocs de pisos que és on està  situat el meu habitatge, el qual té vistes al mar, fa cantonada amb el carrer Ramon Llull. Carrer ample per a circulació com els vianants. Es pot estacionar als dos cantons. Molt poc il·luminat.
El tram comprès entre Ramon Llull, carretera de Vilassar de Dalt hi ha locals però estan tancats, blocs de pisos en ambdós costats. Carrer ample per a la circulació, per els vianants. Molt poc il·luminat.
ALBA M

1 comentari: