dimarts, 2 de novembre del 2010

Carrer Pintor Pau Roig

El meu carrer és molt llarg i ample . S’hi poden aparcar cotxes a totes dues bandes. Té contenidors d’escombraries cremats i/o pintats. Hi ha una casa molt gran al principi del carrer i, cap al mig-final, una comunitat de casetes petites.

Al principi del carrer, just davant d’una casa molt gran, hi ha un bar que es diu “bada badoc” i és una mica antic, però l’han modernitzat fent una terrasseta a fora.
A l’altre extrem del carrer hi ha una mena de casa antiga, gran i espaiosa en un carreró sense sortida. Els carrers estan: ben il·luminats, nets, silenciosos i tranquils. Encara que a vegades hi ha nens o nenes massa cridaners.

Després hi ha dos aparcaments nous que són nous que són dels veins que viuen allà. Els aparcaments són: grans, foscos i nous.
La comunitat de casetes petites tenen una piscina pròpia que està: neta, cuidada, nova i tranquil·la. I també ténen un parc amb gronxadors i tobogans per als nens petits.

Judith

2 comentaris:

  1. En tots els paràgrafs ha posat dos intros menys en un i a més a més, en el 3r paràgraf ha posat en comptes de .

    ResponElimina
  2. En tots els paràgrafs ha posat dos intros menys en un i a més a més, en el 3r paràgraf ha posat "qu e" en comptes de "que"

    ResponElimina